103 ₴
97,85 ₴
Тендерайзер для м'яса ( Пом'якшувач або молоток для м'яса)
Тендерайзер – це кухонне пристосування для розм'якшення м'яса.
Може називатися також: «стейкер», «мясоразрыхлитель», «пом'якшувач м'яса».
Як користуватися тендерайзером?
Користуватися тендерайзером дуже просто: шматок м'яса викладають на обробну дошку, зверху розміщують тендерайзер і натискають на рукоятку один-два рази.
Потім тендерайзер переміщують на іншу ділянку м'яса, і дія повторюється, поки не оброблять весь шматок.
Що краще: тендерайзер або молоток для м'яса?
Мета у молотка для м'яса і тендерайзера одна – зробити м'ясо м'якше і ніжніше. Але що ефективніше?
Виробники тендерайзеров запевняють, що за допомогою їх пристосування ви можете зробити стейк в ресторанній подачі: об'ємний і при цьому ніжний і соковитий.
Дійсно, певні переваги тендерайзера очевидні:
Шматок м'яса, оброблений тендерайзером, зберігає свою форму. Тому на виході ви отримаєте гарний стейк або відбивну.
Працювати з тендерайзером легше, чистіше і бесшумнее, ніж з молотком: немає гуркоту і бризок на всі боки.
Обробка тендерайзером дозволяє зберегти сік усередині м'яса, так як маленькі проколи, розм'якшуючи структуру волокон м'яса, тут же закриваються, не дозволяючи м'ясного соку витікати.
Якщо ви натрете шматок м'яса спеціями, а потім обробите його тендерайзером, то це забезпечить більш глибоке проникнення приправ в м'ясо.
Підводячи підсумки, можна сказати, що тендерайзер досить зручна в господарстві річ. М'ясо з ним, дійсно, простіше обробити, а на виході ви отримаєте красивий і соковитий стейк.
Ще більше товарів дивіться на нашому сайті - https://opta.net.ua/
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Користувацькі характеристики | |
Колір корпусу | Білий |
Тип | Ручний |